Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Als ik zeg sterren waar denken jullie dan aan? Zijn er ook nog andere sterren. Filmsterren, televisiesterren, maar ook voetbalsterren. De zanggroep K3 is erg populair, wie kent nog meer sterren. Je kunt allerlei spulletjes kopen van de sterren die jij mooi of goed vindt. Is dat verkeerd? Ik denk het niet, je mag best iemand goed vinden, maar als de ster, die jij zo goed vindt, zich nu niet netjes gedraagt wat dan. Vooral bij voetballers is het nu zo dat een jongen van 18 jaar al miljonair is omdat hij aardig kan voetballen. Hij heeft nog niet eens geleerd om volwassen te worden en vaak krijgen ze dan verbeelding om wat ze hebben en niet om wie ze zijn. Kijk dat is wel verkeerd.

Toen de Here Jezus op aarde was had hij niets. Hij was arm en toch waren er veel mensen die wilden zijn zoals Hij was en dat geldt tot nu toe.
Ook heeft de Here Jezus ons iets te bieden wat niemand op aarde kan aanbieden en dat is een nieuwe aarde. Hij heeft ons dat beloofd. Denk je dat dat niet heerlijk zal zijn. Je zult daar nooit meer ziek zijn, er is geen ruzie meer, geen honger, geen rampen zoals aardbevingen, watersnood en droogte. Weet je wat het mooiste is? Je kunt de wilde dieren dan zomaar aaien. Lijkt jullie dat wat?