Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Wij betalen de hosting uit de opbrengst van de advertenties. Wij proberen te voorkomen dat er "foute" advertenties op gelovenisleuk komen, toch kan het soms voorkomen dat er ondanks het blocken van foute advertenties toch nog verkeerde advertenties verschijnen, zoals advertenties over waarzeggerij, paragnosten, tarrot etc.. Als mensen iets zien wat niet strookt met het geloof wilt u ons dan de url toezenden door op de rechtermuisknop op de advertentie te klikken en dan de link kopiëren? U kunt deze zenden aan corrector123@gmail.com   en hierbij vermelden "foute advertentie op gelovenisleuk".

De redactie,
Alie Holman