Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Onze koning is Willem-Alexander. Als hij jarig is hebben we feest en een vrije dag. Het is een echte feestdag.

Wij hebben nog een koning, wie weet wie ik bedoel?
Onze Here Jezus is onze Koning in de hemel. Dat staat in de bijbel. Hij is op hemelvaartsdag in de hemel op een troon gaan zitten. Net als onze koning heeft Hij ook een troon. Maar wanneer is het dan de Koningsdag van onze hemelse Koning?
Als Hij terugkomt om ons op te halen. Jezus waarschuwt in de bijbel de mensen dat het zal gebeuren en dat ze als ze Hem niet eren ook niet bij Hem zullen komen op de nieuwe aarde. Maar de mensen nemen deze waarschuwing niet serieus en denken dat het wel meevalt of dat het nog zolang kan duren dat ze daar nu liever nog niet aan denken.
Toch gaat het gebeuren en we willen toch allemaal graag de Here Jezus zien dus moeten we er aan denken om klaar te zijn. We krijgen dan feestkleren van Hem. We hebben dan niet alleen vrij, we zijn dan ook vrij van het verkeerde. En wie weet wat voor fijne dingen we dan allemaal kunnen en mogen doen. Maar het mooiste is dat er dan geen nare dingen meer gebeuren waar de mensen heel verdrietig om worden.