Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Het is nu winter, maar als je straks goed kijkt kun je zien dat de lente er aan komt.
Hoe kun je dat zien? We zien sprietjes boven de grond komen, ondanks dat er nog vorst is of sneeuw. Uit deze sprietjes komen bloemetjes. Wie weet welke bloemetjes ik bedoel? Sneeuwklokjes!
Na een paar weken komen dan de krokussen en narcissen. De narcissen noemen ze ook wel lentebloemen. In de natuur kun je dus al zien wanneer het lente wordt en als het in maart mooi zacht weer is zeg je “nu is het lente”.
In Israël zei Jezus eens tegen zijn discipelen; Let op de vijgenboom als het hout week wordt en de bladeren aan de boom komen wordt het zomer”. Ze hebben daar niet de lente zoals wij die kennen.
Had de Here Jezus het daar toen over dat de winter voorbij is of over iets anders. Jezus vertelde aan zijn discipelen (leerlingen) wat er allemaal gebeuren zal voordat Hij weer komt, zodat wij kunnen weten wanneer dat ongeveer is. Dat is voor jullie nu nog te moeilijk, maar je kunt het al heel jong leren, zeker als je papa en mama jullie daarbij helpen. Als je straks misschien gaat wandelen, kijk maar eens of je ergens al in een tuin sneeuwklokjes ziet.

2006