Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ik kwam laatst een seculier iemand tegen die articuleerde zo slecht dat ik hem haast niet verstond.
Wie weet wat ik gezegd heb met deze woorden?
Ik kwam iemand tegen die niet in God gelooft, hij praatte zo onduidelijk dat ik hem haast niet kon verstaan.

Voor mensen kan de Bijbel soms net zo onduidelijk zijn. Er staan veel dingen in die we niet goed begrijpen. Toch zegt God het is Mijn Woord het is voor iedereen bedoeld.
Vroeger toen je nog jong was werd er uit de peuterbijbel voorgelezen. Maar ging je naar school dan leerde je lezen. Thuis werd er daarom een kinderbijbel met veel plaatjes gekocht. In de kinderklas in de kerk werd een flanelbord met mooie flanelplaatjes gebruikt. Daar hoor je weer andere verhalen uit de Bijbel. Later kreeg je een eigen Bijbel. Op de jeugdgroep van de kerk leerde je ook steeds weer iets nieuws. Al ben je met pensioen ben je dan klaar met leren? Nee, de Bijbel heeft ons zoveel te vertellen dat we nooit uitgeleerd zijn.

Zelfs als we straks op de nieuwe aarde zullen zijn, zal er nog genoeg zijn om te leren. We zullen ons nooit vervelen. Ik kan me dat nu nog niet voorstellen, maar laat me graag verrassen als het zover is.
Nu zullen jullie misschien zeggen, maar ik vind leren helemaal niet leuk!
Geloof me de Here Jezus zal niets van je vragen wat je niet wilt doen, maar ik denk als je ziet wat er straks allemaal zal zijn, dat je daar automatisch meer over wilt weten. Er zullen genoeg leuke, spannende en mooie dingen zijn.