Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Wie lopen er zo?
Vorige week lag er nog wat sneeuw. De vijver was dichtgevroren. In de vijver bij ons huis zitten anders veel eendjes. Ze konden nu niet in het water. Nu het ijs weg is zijn ze weer helemaal gelukkig. Wie heeft wel eens eendjes gevoerd? Wat zeggen de eendjes dan. Kwak, kwak, kwak, zeggen ze. Zijn ze blij met het brood? Nou de eendjes bij onze vijver wel en ze zijn dik, dat komt van al die mensen die de eendjes komen voeren. Maar toen er sneeuw lag waren ze erg blij met het brood, want ze konden niet bij het gras komen dat ze eten en omdat de vijver was bevroren, waarin de kleine diertjes en plantjes zitten die ze ook eten, konden ze daar niet bij komen.
’s Morgens vroeg stonden ze zelfs al bij de flats te wachten en te roepen om eten. Ze wisten dus dat er voor hen gezorgd werd en waar ze wat te eten kregen.

Wij weten ook dat er voor ons wordt gezorgd. Wie zorgt er voor ons. De Here Jezus. Hoe weten we dat? Nou in de Bijbel staan heel veel verhalen, die vertellen ons dat de Here Jezus altijd voor ons wil zorgen. Is dat niet fijn?