Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Op Curaçao leven hagedissen. Bij een hotel zaten er verschillende. Zodra de zon schijnt komen ze te voorschijn en warmen ze zich in het zonnetje op de patio’s of terrassen. Nu zijn er ook grote hagedissen, die heten leguanen. Het bijzondere aan deze leguanen is dat ze de kleur kunnen aannemen van de omgeving waarin ze lopen of zitten. Je kunt ze dan haast niet zien. Maar als ze zich bewegen vallen ze pas op.
Ze zijn soms prachtig van kleur, daarom alleen al denk je; waarom verstop jij je?
Ze hebben geen vijanden op Curaçao, dus daarvoor hoeven ze het niet te doen.
Wij lijken soms ook net een leguaan. Als je een christen bent, ben je anders dan anderen, omdat je in Christus gelooft die al zo lang geleden heeft geleefd. Veel mensen zeggen; dat is allang achterhaald, wie gelooft daar nu nog in? Omdat wij er graag bij willen horen verstoppen we ons tussen de mensen, zodat we dan niet opvallen.
Maar juist een christen kan zo mooi zijn omdat hij/zij op Christus lijkt. Daar moeten we wel steeds aan werken, maar het is fijn om met een christen om te gaan, want een echte christen is eerlijk, behulpzaam, zorgzaam, ijverig en nog veel meer. Dus kom er maar eerlijk voor uit dat je op Christus wilt lijken. Laat de mensen maar zien dat je er bent. Verstop je niet tussen al die mensen. Wees trots op Christus en zorg dat Christus ook trots op jou kan zijn.