Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ook voor vaderdag heb ik op het laatste moment nog iets gemaakt. De bedoeling was een medaille maken, helaas veranderde het plan halverwege. Ik dacht vader op nummer 1 is wel leuk, maar eigenlijk staat God boven alles dus daar moest ik nog even op bezinnen en daardoor ontstond ineens dit idee.
De bordjes had ik nog liggen. Het waren gebaksbordjes / wegwerpbordjes van de action in dit geval, ik had ook nog wat andere van een supermarkt. Ze zijn ongeveer 18 cm doorsnede. Ik dacht ineens maak ogen en handen en een mond vol tanden, want vaders zijn vaak wel spraakzaam haha (althans de vaders die ik ken) en maak zo een geheel. Ik heb in de mond tekst gezet. Er staat Een knuffel en een compliment omdat jij geweldig bent. Maar op de achterkant van het bordje heb ik een bijbeltekst geplakt. Zoals een vader zich ontfermt over zijn kinderen, zo ontfermt zich de HEER over wie Hem vrezen. Psalm 103:13. Het is belangrijk om de Heer te dienen en respect voor Hem te hebben, ontzag. Vaders die zich ontfermen over hun kinderen, ze zorgen voor hen en de Here God wil ook over die vaders zich ontfermen. Eén van de kinderen wilde de handen wat hoger dan ik ze zelf had geplakt, vader moest de Vader in de hemel prijzen zei hij, ik vond het leuk bedacht. Het strikje maken was even een dingetje, ik heb gezocht op youtube hoe je een strikje maakt met lint. Ik heb op het werkblad een strikje meegeleverd voor de mensen die dat teveel van het goede vinden om met lint te gaan prutsen. Ik moet er wel bij zeggen: Als je eenmaal weet hoe het moet is het zo klaar, maar zonder voorbeeldvideo kreeg ik het niet mooi.
Mijn foto is wat onduidelijk volgens mij, maar ik hoop dat jullie er iets mee kunnen.
Omdat ik een medaille wilde maken had ik het bordje aan één kant met goudverf bespoten, dat leek wel leuk, Koninklijk voor een koninklijk kind!

DOWNLOAD WERKBLAD  


Het werkblad bevat 3 pagina's

Op pagina 1 voor 2 kinderen de tekst voor de achterzijde en handen
Op pagina 2 vor 2 kinderen de monden en ogen en strikjes
Op pagina 3 nogmaals voor 2 kinderen de monden en ogen en strikjes maar dit keer in kleur.

Werkbeschrijving: 
(Kan met 80 grams papier)
-Primt blad 1 en 2 uit
-Kleur alles in
-Knip alles uit
-geef de bordjes desnoods een kleur (ik had het bordje met goudverf gespoten)
-lijm de ogen, mond en handen op de gewenste plek
-Lijm de tekst op de achterkant
-Vouw een strikje en lijm die op de juiste plaats of gebruik het getekende strikje