Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Het ergste is dat ik besluit om even nog een Adelaar te maken en voor ik het weet heb ik van die ene tekening ineens meerdere dingen gemaakt. Ik ben bezig met de eerste knutsel en dan krijg ik een nieuw idee en ga door. Maar het is voor mezelf wel lastig, ze moeten immers allemaal geprint en ingekleurd en de site op. Ik hoop dat ondanks dat toch voor jullie duidelijk is wat mijn bedoeling was al kleur ik even vlug vlug in en maak het snel. Maar ook dit weer een Adelaar, dit keer is het lijf een closetrolletje. Ik heb op het werkblad natuurlijk een rechthoek die er omheen past en het rolletje kan natuurlijk ook gewoon geverfd worden, maar ik koos voor deze wijze. De bedoeling van de Adelaar en de knutsel is om het te gebruiken bij meerdere bijbelteksten waarin de Adelaar/Arend genoemd wordt. 


 

Dit werkblad bevät 2 pagina's
Op blad 1 de vleugels, staart, poten en kop
op blad 2 dvoor 2 kinderen het lijfje om rondom een closetrolletje te plakken

Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt.

-Print blad 1 en 2 uit 
-Kleur de onderdelen in 
-Knip de gewenste onderdelen uit
-Plak eerst het rechthoekig vlak rondom een closetrol. Ik heb lijm gedaan op het lijmvlak en het vervolgens vastgemaakt.
-Lijm nu de vleugels achter het lijf
-Lijm de kop erop aan de voorzijde
-Lijm de pootjes erop
-Lijm eventueel de staart nog aan de achterkant.

DOWNLOAD WERKBLAD Adelaar van closetrol