Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ik heb van deze knutsel nog een versie en dat is zonder de wolk. Maar deze versie heb ik gemaakt voor jongere kinderen omdat de andere toch meer knipwerk is.
Nog een knutsel. Deze Adelaar draagt ook weer een jonge Arend of een kind. Ik heb de vorige in de wolk gedaan om het iets eenvoudiger te maken voor jongere kinderen of als er weinig tijd is om te knippen. Deze Adelaar ook weer vanuit het oogpunt dat God Zijn kinderen draagt en dat we op Hem mogen vertrouwen zoals ook in de bijbel in meerdere teksten aangegeven wordt. Ik moest ook nog denken aan het liedje van Elly en Rikkert: Hoog boven de storm als een Adelaar, hoog boven de storm, drijf ik op de wind. Ook dat liedje verwoord hoe we ons soms kunnen voelen en hoe we als het tegenzit graag willen schuilen bij God. We mogen dan weten dat Hij ons mee wil dragen, we hoeven het niet alleen te doen, al lijkt dat soms wel zo. Ik zag nog online dat er wat twijfel bestaat of een Adelaar echt zijn jongen draagt, of dat die er echt onder gaat vliegen om de jongen te laten rusten op zijn rug als ze moe worden. Maar God gebruikt het wel als voorbeeld en wij mogen weten dat het niet zomaar wordt aangegeven en wij ook zeker rust mogen zoeken bij Hem en uit mogen rusten. Ik hoop dat ook deze knutsel bruikbaar is.


 

Dit werkblad bevät 2 pagina's
Op blad 1 twee lijfjes van een Adelaar (voor 2 kinderen)
op blad 2 de onderdelen, waaronder de kop, een vleugel en de keuze uit een kind of een jonge arend

Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt.

-Print blad 1 en 2 uit 
-Kleur de onderdelen in 
-Knip de gewenste onderdelen uit
-Plak de de vleugel op de arend (zie foto)
-Lijm het kind of de jonge arend op de rug van de Adelaar, of op de gewenste plek. Ik koos voor de rug.

DOWNLOAD WERKBLAD Adelaar vliegend