Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Weer een knutsel die gebruikt kan worden bij het verhaal van Adam en Eva. Dit keer zitten ze ook verstopt in het Paradijs achter een boom. God vraagt ook: Adam waar ben je. Adam en Eva zijn zich bewust geworden van hun naaktheid en ze weten dat er iets niet klopt en hebben zich snel verstopt. Maar voor God kun je je niet verstoppen. God zal je altijd vinden en Hij wil ons vinden en ons meenemen op Zijn weg. Ik geloof dat we niet bang hoeven te zijn om fouten te maken, als we maar altijd terugkeren naar God en Hem om vergeving vragen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we opzettelijk zondigen, maar soms vliegen we in de mooie praatjes van de boze, van satan. Adam en Eva vlogen er met open ogen in, en verstopten zich voor God, ze werden uit het paradijs gestuurd. Gelukkig heeft God later Zijn Zoon gezonden om de zonden van de mensen weg te nemen, om ons weer de mogelijkheid te geven om dichtbij God te komen.

Adam en Eva zijn verstopt achter de boomstam en de slang zit verstopt in de boom, die wist heel goed wat hij deed en dat dat fout was en niet mocht. 

In het pdf bestand staat op:
Op pagina 1: De basisplaat met daarop de boom en de struiken
Op pagina 2 voor 2 kinderen Adam en Eva en een stukje van de boomtop

Ik heb 80 grams papier gebruikt voor deze versie dat wil prima.

-Print voor de knutsel blad 1 en 2 uit
-Kleur de onderdelen in
-Knip de onderdelen uit
-Knip de kniplijnen links en rechts van de boom open
-Doe lijm op het lijmvlakje aan Adam en schuif het lijmvlakje links achter de boomstam
-Doe lijm op het lijmvlakje aan Eva en schuif haar door het gleufje van de boom rechts
-Doe lijm op de kleine strook bovenin de boom (op de basisplaat) en plak nu het stukje boom eroverheen zodat de slang erachter verstopt zit.

DOWNLOAD werkblad Adam en Eva zitten verstopt