Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123@gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site?
Doneer s.v.p 1-malig voor de onkosten (papier, inkt, knutselmateriaal)  € 5 of  € 10

U kunt ook met Paypal betalen

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

En ja hoor nog meer duiven en vlammen. Ik heb dit keer geprobeerd iets te doen m.b.t. de gaven van de Heilige Geest. Maar ik kwam op een gegeven moment wat in de knoei met zeven of negen gaven en besloot gewoon beide versies af te maken en aan te leveren. Je kunt deze knutsel simpel houden door gewoon de ondergrond op gekleurd stevig papier te plakken of gewoon in laten kleuren door de kinderen op 80 grams papier. In het pdf bestand lever ik meerdere dingen aan, ook een blad met drie duiven en ook het geheel inclusief vlammen erop, dit voor mensen die weinig tijd hebben en snel een knutsel willen maken.

 Ik heb voor de bovenste versie 160 grams gekleurd papier gebruikt, rood zou ook een mooie kleur zijn voor de basis. Ik heb luciferstokjes gebruikt en daar de vlammen aan gelijmd.


DOWNLOAD WERKBLAD


Werkbeschrijving:
-Print blad 1 en 2  of blad 3 en 4 uit of kies voor een andere optie zie pdf bestand
-kies zelf of je 80 grams wit papier gebruikt en in gaat kleuren of gekleurd stevig papier gebruikt
-Kleur de eventuele onderdelen in
-Lijm luciferstokjes op de kleine lijntjes (zorg wel dat de lucifers-topjes verbrand zijn en niet meer aangestoken kunnen worden
-Lijm de vlammen op de stokjes
-Knip een duif uit en lijm die in het midden van het geheel.
Bij een achtergrond welke op gekleurd karton is geprint kun je nog met glitters werken of leuke gekleurde glinstersteentjes..

Tekst toevoegen kan ook maar ik heb het vrij gelaten.