Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Omdat mijn dochter bezig was met een masker van een schaap of lammetje besloot ik maar eens te zoeken wat ik nog aan tekeningen op de pc had staan van schaapjes en zag een hoofd waarbij ik dacht oh dat kan ook een masker worden. Ik ben er even mee aan de slag gegaan om het aan te passen tot een schaapjesmasker. Wij zijn allemaal schaapjes van de kudde van de Here Jezus, Hij is de Goede Herder. Kinderen vinden maskers maken vaak wel leuk, dus ik heb er maar even iets van gemaakt en hoop dat het bruikbaar is. Eline moest voor mij op de foto, dat kostte wel wat moeite, maar gelukkig is het gelukt.

Ik heb het masker van 160 grams papier gemaakt, ik wilde het wel stevig hebben voor als kinderen ermee gaan rondlopen, maar misschien wil het ook wel met gewoon printerpapier, gewoon even testen is het beste.

In het pdf bestand staan twee pagina's.
Blad 1 het masker van het schaapje
Blad 2 de oren 

-Print voor de knutsel blad 1 uit
-Kleur blad 1 in voorzover je dit zou willen
-Print ook blad 2 uit en kleur eventueel de oren in
-Knip de ogen uit het masker
-Beplak het deel boven de ogen met watten 
-lijm de oren aan het hoofd op de juiste plek

DOWNLOAD het masker