Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Hier heb ik eigenlijk iets gedaan wat ikzelf nog best eng ook vind, aan de andere kant gingen er veel verhalen rond over kinderen die bang waren geworden in coronatijd. Ik besloot om een knutsel op twee manieren te maken. Aan de ene kant dat God altijd om ons heen is en dat ons leven in Zijn handen ligt en aan de andere kant diezelfde knutsel aangepast op corona. Zoals jullie ook zien aan de virusbolletjes heb ik die in kleur aangeleverd omdat inkleuren wel een lastige is met al die uitsteekseltjes. Wel ook de Braziliaanse, Zuid-Affrikaanse en Britse variant erin verwerkt. Wat ik belangrijk vind om mee te geven is dat Gods hand ons nooit los laat. En natuurlijk is het niet leuk en hoor je soms om je heen verhalen die best erg zijn, maar dan alsnog is God dichtbij. Hij wil dat wij ons vertrouwen stellen op Hem. Ook het volk van God en vele discipelen en dienstknechten van God maakten dingen mee, ook zij liepen soms gevaar, maar God ging wel met hen mee. Ik denk dat we kinderen ook mogen vertellen dat we in alle moeilijkheden en alle omstandigheden mogen weten dat God voor ons zorgt. Dat Zijn handen rondom ons zijn. Ik heb daarom een kind als het ware in het poortje van Gods handen gezet. Alsof je omvat wordt, vastgehouden. Zijn handen als een soort poort om doorheen te gaan, of tussen te lopen. Het betekent niet dat je nooit iets tegenkomt wat eng is of nooit iets meemaakt wat niet leuk is, maar het helpt je wel als je weet dat God je nooit loslaat en dat je Hem mag vragen om mee te gaan... altijd!!!! Hij wil er zijn ook bij jou!

Het werkblad bevat 3 pagina's

-op blad 1 het basisblad met de virusdeeltjes rondom de handen van God
-op blad 2 en 3 een jongen en meisje en tekst  (kies zelf welke)

Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt
-Print blad 1 en 2 of blad 1 en 3 uit op wit 80 grams papier
-Kleur alles in
-Knip de onderdelen van blad 2 of 3 uit.
-Plak nu de jongen of het meisje tussen de handen van God
-Plak de tekst boven de handen
(Deze knutsel is er met Nederlandse en Engelse tekst)

DOWNLOAD WERKBLAD Nederlands

DOWNLOAD WERKBLAD English