Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Dit is even een extraatje voor de knutselaars onder ons. Niet eens zozeer voor het kinderwerk, maar misschien iets breder. Ik had ooit in het verleden een theeportje gemaakt met daarin een theeglas om weg te geven voor moederdag. Het viel me later op dat mensen mijn werkblad (die niet perfect was) gebruikten voor hun eigen knutsels van karton o.a. Ik was wat verbaasd, maar heb daarom kortgeleden wel besloten het werkblad netjes te maken. Terwijl ik toen bezig was voor een fluitketel voor vaderdag besloot ik nog even een vintage ontwerp te proberen te tekenen, wat een drama haha, maar ja toen de tekening er toch was vond ik het jammer het zo weer weg te gooien. Ik had geen tijd om het uitgebreid te versieren maar besloot toch het werkblad mee te leveren. Ik weet dat er mensen zijn die ontwerpjes dan kunnen gebruiken om er een mooi geheel mee te maken of kaarten etc. Dus hoop ik dat het toch nuttig is, zonder dat ik er gelijk een heel leuk christelijk onderwerp aan kan koppelen. Al vinden ook wij een high tea vast leuk om dan even bij te praten over de Here God. 

 

De pdf bevat 5 bladen.
Blad 1 één kant van het vintage theepotje
Blad 2  de andere kant van het vintage theepotje
Blad 3  de ene kant van het vintage fluitketeltje
Blad 4 de andere kant van het vintage fluitketeltje
Blad 5 wat vintage etiketten

Je kunt er natuurlijk meer kanten mee op. Een leuke traktatie ertussen in een zakje. Of een vorm uitknippen en daar doorzichtige folie achter plakken en dan een zakje met iets lekkers erachter. Of een foto erop enz. Ik heb het even eenvoudig versierd omdat ik met een andere knutsel bezig moest en dit alleen even snel is meegeleverd.

Werkbeschrijving :

-Print blad 1 en 2 uit
of
-Print blad 3 en 4 uit
-Kleur de onderdelen in of versier ze
-Vous de vlakken aan de onderkant van de potjes om naar achteren (op de vouwlijn vouwen)
-Doe lijm op het aangegeven vlak
-Lijm de vlakken nu over elkaar heen 
-Print eventueel de vintage etiketten uit en plak deze erop.
De versiering is aan jullie.

DOWNLOAD werkblad vintage theepot / fluitketel