Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik hier>>>>>> of vraag ons ibannr aan poetrysite @ gmail.com

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Zoals de trouwe kijkers van de site wel weten schrijf ik meestal elk jaar een kersttoneelstuk. Alleen spelen wij het zelf nooit ter plekke maar maken opnames. De laatste jaren zelfs met een green screen waarna iemand het voor ons met beelden tot een mooi geheel maakt. Ook dit keer hebben wij het zo gedaan.

Ik zat met de titel nog even te dubben tussen Wachten op de vorst of Waar wachten we eigenlijk op of Vorst of vorst maar iedereen kan dat voor zich bepalen.

Het stuk was erg leuk geworden, de hoofdrol wordt vervuld door een Koning die het nieuws kijkt en zich vergist. Hij denkt dat het bericht over kou gaat, vorst, maar het gaat over het feest van de Vredevorst. Iedereen mag het vrij gebruiken en ook aanpassen naar wens. Het is waarschijnlijk dit keer wel te spelen op een podium. Ik hoop dat het toch bruikbaar zal zijn.

DOWNLOAD het Kerstspel WACHTEN OP DE VORST geschreven door Alie Holman