Ik heb ook nu weer een knutsel bedacht bij het onderwerp bidden. Er zijn veel redenen om te bidden. Soms omdat we erg in nood zitten. De problemen lijken enorm. Ik heb bij deze de herfst van het elven weer willen geven. De moeilijke momenten die kinderen evengoed zullen hebben als ons. Maar ook bijbelse personen zoals Daniël bijvoorbeeld in de Leeuwenkuil. Het zit niet altijd mee, ook als we de Here God hebben betekent het niet dat we alleen maar altijd blij zijn, we hebben ook wel eens verdriet, we vinden het ook wel eens heel moeilijk en we mogen weten dat we ook dan mogen bidden tot de Here God en dat Hij ons hoort. In alle omstandigheden, altijd mogen we bidden, als het goed gaat is dat belangrijk, maar ook als het eens iets minder met ons gaat. Hij ziet alles. Ik heb bij deze knutsel handen gemaakt  met aan de binnenzijde regendruppels en blaadjes, en twee knielende personen. Deze handen kunnen neergezet worden als een soort kaart en dichtgeklapt en hebben er nog een soort van tuintje tussen met distels en erg hoog gras. Het is de wildernis. Ik heb tekst op de handen staan. Mocht je zeggen ik wil die tekst niet dan kun je de werkbladen inscannen en tekst weghalen of mij mailen, dat mag altijd. Als ik het werkblad heb pas ik het aan.

J

Ook bij deze knutsel zijn meerdere verhalen mogelijk, zowel vrije verhalen als bijbelverhalen en ik hoop dat ook deze knutsel bruikbaar zal zijn.

De pdf bevat twee bladen. Op blad 1 de binnenzijde van de handen en het stukje met de distels en wildernis. Op blad 2 de buitenkant van de handen.

Werkbeschrijving mandje met motief:

-Print de bladen uit en kleur ze in en knip alle onderdelen uit. 
-Vouw de binnenkant van de handen op de vouwlijn dubbel.
-Vouw ook de buitenkant van de handen op de vouwlijn en lijm het geheel netjes over de binnenzijde heen
-Vouw nu de strook met distels zoals aangegeven is op het werkblad 
-Doe lijm op de lijmvlakjes en lijm het geheel tussen de handen

DOWNLOAD WERKBLAD