Steeds iets anders te bedenken valt niet mee, maar een super vader mag best verwend worden dus ik dacht dit keer maar een superman. Ik heb twee versies gedaan, ik lever die wel in één werkblad aan, want er verschilt niet heel veel, behalve dat benen toegevoegd worden wanneer een bekertje wordt gebruik. De kunststof bekertjes in wijnglasvorm zijn niet overal verkrijgbaar dus dan is een bekervorm wel de eerste en gemakkelijkste keuze vermoed ik. Daarnaast zijn wegwerpbekertjes tegenwoordig ook te krijgen in blauw, maar ik heb even geverfd om niet nog een bekerset te hoeven kopen.

Schoonheid zit van binnen

Schoonheid zit van binnen

Deze knutsel behoeft niet heel veel uitleg, ik denk dat jullie de bedoeling wel begrijpen en het is meer een leukigheidje voor vaderdag. De inhoud was een zakje fishermensfriend want vaders zijn groot en sterk en die snoepjes zijn erg sterk ook en tranentrekkend een goed excuus om even te huilen. (was dus weer meer mijn humor haha) 
Ik heb er ook weer een gedicht bijgeleverd maar iedereen mag zelf kiezen en iets anders erbij doen of bedenken.
 

Werkbeschrijving:

De pdf bestaat uit vier werkbladen. Een versie blanco om in te kleuren en een versie ingekleurd om te printen op stevig papier.
Het beste werkt het met steviger papier bijvoorbeeld 120 grams of 160 grams, maar gewoon papier wil, alleen zijn de armen en benen dan wat flexibel.
Blad 1 en 2 voor een inkleurversie
Blad 3 en 4 als voorgekleurde versie.
-Print de gewenste werkbladen uit
-Kleur eventueel onderdelen in
-Knip alles uit. 
-verf eventueel een bekertje blauw of zorg voor blauwe bekertjes.
-Plak het hoofd met het strookje vast in het bekertje op de gewenste plek
-Plak de handjes dubbel zodat je een voor- en achterzijde hebt en plak ze aan de armpjes vast
-Vouw van de armen de stukjes op de vouwstrook naar achteren en plak ze links en rechts vast aan het bekertje
-Het broekje is afhankelijk van het soort bekertje, op blad 1 staat een strook als broek voor een gewoon standaard bekertje en op blad 2 een vorm voor een wijnglasvorm.
Het broekje is het meest lastige om goed aan te leveren, ik hoop op wat eigen inzicht en aanpassing. De rechte strook op blad ik plak je gewoon recht om een bekertje heen, knip vervolgens links en rechts even een stukje in en plak het nu mooi over elkaar heen met een plakbandje of lijm zodat het mooier de vorm van het bekertje aanneemt.
Bij de vorm voor het wijnglasmodel knip je het cirkeltje eruit en vervolgens schuif je deze om het pootje, (bij de wegwerkversie van action kan het ondervoetje er gelukkig af) knip nu aan beide kanten het geheel iets schuiner en plak het met plakband goed vast.
-Lijm nu de voeten onder aan het steeltje/pootje en de wijnglasversie is klaar en bij de andere versie lijm je de benen iets schuin over elkaar heen, dus de bovenrondingen van de benen over elkaar lijmen en lijm het geheel onder het bekertje.

DOWNLOAD WERKBLAD

DOWNLOAD GEDICHT