Ik was met de knutsel bezig om een silhouetversie te maken van Jozef en Maria in de stal en besloot toen toch maar ook deze versie te maken. Ik heb in het bestand 2 achtergrondjes, beide Jozef en Maria en baby Jezus in de stal, maar het ene achtergrondje heeft nog houtstructuur erachter. Ik heb het stalletje laten dienen als passepartout. Jullie kunnen zelf de gewenste achtergrond kiezen, of zelf iets anders erachter bedenken kan natuurlijk ook nog. 
Ik heb een achtergrondje later geolied, dus even ingesmeerd met zonnebloemolie zodat die doorschijnend werd. De foto's lukten niet perfect, maar het is volgens mij voor jullie wel duidelijk zo. Ik heb de andere versie voorzien van een rieten dakje, dat was wel even passen en meten en rommelen, maar ja dat hoort wel een beetje bij het knutselen.

Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt, op zich zou ik zelf wel de passepartout ( de stal als voorgrond) mooier gevonden hebben als het met 160 grams was gedaan dit omdat je dan beter ziet dat het een passepartout is en er een afbeelding achter geplakt is. 
-Print blad 1 en blad 2 of blad 1 en blad 3 uit
-Kleur de afbeedingen in.
-Er kan natuurlijk gekozen worden om de stal op gekleurd karton (bruin bijvoorbeeld) te printen dat scheelt inkleuren
(Kies eventueel voor het met olie insmeren van de afbeelding en laat dit drogen)
-Knip nu het deel tussen de balken uit zodat de afbeelding achter de stal kan komen
-Plak de afbeelding achter de stal
(Plak eventueel riet op het dak)
DOWNLOAD WERKBLAD