advertentie google

Dit werkje bestaat uit een ster aan de voor- en achterzijde en klokjes in het middenvlak. Het is vervolgens nog uit te breiden door er in het middenvlak een glitterpapiertje te plakken. Maar dit hoeft niet. Dat is ook zo met de voor- en achterkant de ster, ik doe dubbel omdat ik het los op wil hangen, maar hang je het tegen een deur of muur dan kan het gewoon enkelzijdig.

 


 

Werkbeschrijving:

Op de werkbladen staat de voor- en achterzijde van de ster met de klokjes. 
Kleur de sterren in, kleur de klokjes in
Knip alle onderdelen uit
Knip de vlakken in het midden (de cirkels eruit)
De cirkels hebben de grootte van een cd. Mocht iemand glinster papier in het midden willen dan kan een cd als malletje gebruikt worden, gewoon cd op papier leggen, omtrekken met pen of potlood, en dan uitknippen.
Plak de sterren met de achterkanten tegen elkaar aan (denk om een touwtje voor het ophangen), let op dat de tekst goed komt aan beide kanten.
Plak nu de klokjes met de achterkant tegen elkaar aan en lijm het touwtje ertussen.
Het touwtje komt dus tussen de beide sterren door en wordt tussen de klokjes gelijmd.
Nu kan het geheel opgehangen worden, zie voorbeeld. Mensen weten zelf ook vast andere manieren om het geheel op te hangen.

Mocht iemand er glitterkarton tussen plakken achter de cirkels dan kunnen de klokjes gewoon in het midden worden geplakt en dan een koordje bovenaan de ster bevestigen.

DOWNLOAD WERKBLAD