Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123@gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site?
Doneer s.v.p 1-malig voor de onkosten (papier, inkt, knutselmateriaal)  € 5 of  € 10

U kunt ook met Paypal betalen

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Psalm 23

Ik ken een herder die altijd voor mij zorgt. Hij is er altijd als ik Hem nodig heb. Als ik hem roep, dan komt Hij bij mij. Daarom ontbreekt het mij aan niets. Zou jij die herder ook willen leren kennen? Kom, ga dan met mij mee.

Dan laat hij ons spelen op mooie groene weiden, daarna brengt hij ons naar rustige waterstromen waar we moe van het spelen kunnen rusten en drinken.

Ben je soms verdrietig? Kom maar de herder helpt je wel. Hij maakt je weer sterk, zodat je weer kunt leven zoals Hij het wil. Dat heeft Hij beloofd.

Of ben je soms bang? Zit je ergens mee? Zijn er moeilijkheden en weet je niet hoe je ze op moet lossen? Ook dan is de herder er voor jou. Je hoeft helemaal niet bang te zijn, want de herder beschermt jou met zijn stok. En hij begeleidt jou waar het nodig is. Hij zal jou troosten, dus kom ga maar mee.

De herder is bezig om een feestmaal voor jou klaar te maken. De mensen die je pijn hebben gedaan zullen zien dat de herder wel voor jou zorgt. Ze zullen jaloers op je zijn. Omdat jij iemand hebt die altijd bij je wil zijn. Er zal eten en drinken zijn, zoveel dat je het niet eens allemaal op kunt.

Deze herder houdt zoveel van jou, en Hij zal zo goed voor jou zorgen. Zodat je nooit meer bij Hem weg wilt gaan.

Gebaseerd op Psalm 23 uit de basisbijbel